مـــــــــــــــــــکتب خـــــــــــــــــــــــــونه

این مکتب خونه با همه ی مکتب خونه های دنیا فرق داره ! می پرسی چرا ؟ بیا تو خودت می فهمی ...

مـــــــــــــــــــکتب خـــــــــــــــــــــــــونه

این مکتب خونه با همه ی مکتب خونه های دنیا فرق داره ! می پرسی چرا ؟ بیا تو خودت می فهمی ...

بیف استروگانف

مواد لازم :

رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 2/1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت استیک قرمز 4 عدد
فلفل قرمز دلمه ای 2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
فلفل قمی قرمز 2 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
لیمو ترش سبز تعدادی برای سرو

طرز تهیه :

در یک ظرف رندة پوست لیمو ترش , دو قاشق سوپخوری روغن زیتون و فلفل را مخلوط کنید. استیک ها را در این سس بخوابانید . برای درست کردن پوره فلفل , ابتدا فلفل های دلمه ای را نصف کنید , تخم های آن را خارج کنید و با یک قلم مو, روغن زیتون روی آن بمالید و روی کباب پز قرار دهید تا پوست آن سیاه شود. به همین ترتیب پیاز را نیز کباب کنید وبعد از اینکه پیاز و فلفل ها خنک شد پوست آنها راگرفته , سپس فلفل های کبای , پیاز, فلفل قلمی قرمز , سیر ونمک را داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آید . آبلیمو و مقداری نمک به استیکها اضافه کنید و بلافاصله استیک ها را از سس خارج کنید و به مدت هشت تا ده دقیقه روی کباب پز قرار دهید تا پخته شود و با پوره فلفل سرو کنید. می توانید برای تزئین از رنده های پوست لیمو ترش و قاچ های لیمو استفاده کنید.

نظرات 1 + ارسال نظر
دانش دوست ما دوشنبه 3 اسفند‌ماه سال 1388 ساعت 02:16 ب.ظ

سلام!
کلاس آشپزی راه انداختین؟
ولی از شوخی بگذریم باید خوش مزه باشه!
موفق باشی عزیزم!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد