مواد لازم
گوشت جوجه - 300 گرم
ماست - نصف پیمانه
خامه - نصف پیمانه
کره - 50 گرم
فلفل دلمهای قرمز - یک عدد
پیاز - یک عدد
گوجهفرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه - برای تزئین
نمک و فلفل - به میزان لازم
ادویه هندی - به میزان لازم
طرز تهیه
جوجهها را 24 ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز میخوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجهها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ میکنیم تا طلایی شود باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده میشود.
اطراف این کباب را میتوانید با فلفلدلمهای قرمز، گوجهفرنگی، لوبیاسبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.
نکته: این کباب باید تند باشد به همین منظور از فلفل قرمز استفاده کنید.
/td>>/>/tr>>/>